90% popust pri zavarovanju oldtimerja ali youngtimerja

Z Zavarovalnico Sava smo dosegli dogovor, da se za starodobna in mladodobna vozila, za katera je bil izdan certifikat ter so člani oldtimer kluba Hrast Tržišče, pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti prizna 90% popust.

Ugodnost torej velja tudi za t.i. youngtimerje, ki še ne dosegajo starostne omejitve za starodobno vozilo, jim je pa s strani Zveze SVS izdano Potrdilo o mladodobniku.

Pri teh zavarovanjih se pridobljeni bonus ne upošteva, možno je skleniti tudi AO plus in nezgodno zavarovanje, vendar po veljavnem ceniku Zavarovalnice Sava d.d., brez omenjene ugodnosti in ostalih popustov (komercialni popusti, bonusi, popust za nevračilo premije…).

Priloga k sklenjeni polici je dokazilo veljavne izkaznice o starodobnem vozilu – certifikat ali za youngtimerja potrdilo o mladodobnem vozilu ter veljavna članska izkaznica oldtimer kluba Hrast Tržišče.

Kasko in dodatne kasko kombinacije za takšna vozila je možno sklepati le s pisno odobritvijo strokovne službe, na podlagi predhodno posredovane vloge ter opravljenega ogleda in priloženega mnenja.

Postopek pridobitve certifikata oz. potrdila mladodobnika je opisan tule: https://oldtimerhrast.si/klub/pridobitev-certifikata/

Za informacije o pridobitvi certifikata za vaš posamezen primer pišite na  dejan@sigas.si ali pokličite na 051 688 880

Za informacije o zavarovanju vašega oldtimerja ali youngtimerja kontaktirajte našo klubsko zavarovalno zastopnico Urško – 041 265 864 ali pišite mail na urska.kmetic@gmail.com

Alfa Romeo Spider 2.0 TS, letnik 2002

Povezani članki

Dodajte komentar